fejlec
fooldalrolunkszolgaltatasokweblapkeszitesajanlatkereskapcsolat
Kereső
Tevékenység: telefon hálozatok
Keresőszó:
Cégnév:
Megye:
Város:
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 

Elérhetőségek:

Cím1154 Budapest, Kisrákos u. 148.
GPS: 47.545568,19.124168
Térkép (Google Map)
TelefonTelefon: 061/415-0088
Mobil: 06-30-982-4462
Fax szám: 061/ 415 00 89
EmailE-mail cím: info@silentnight.hu
WeblapHonlap: http://www.silentnight.hu

Cégbemutató:

Cégünk riasztó- kamera-, valamint egyéb gyengeáramú rendszerek értékesítésével és szerelésével foglalkozik.
Csapatunk fő tevékenységi köreként a kis-, és középvállalatok, egyéb intézmények védelmét és teljes körű műszaki ellátását, felügyeletét tűzte ki célul vagyonvédelmi eszközök telepítésével.
Szakszerű tanácsadás keretében valósítjuk meg a telepítési elképezéseket az első ötlettől a kivitelezési folyamaton keresztül az egyedi kéréseknek megfelelő programozásig.
Cégünk 24 órás műszaki segítség nyújtással rendelkezik így az általunk szerelt rendszerek garanciális javítását egyeztetés szerint Budapesten belül akár a bejelentéstől számított 1 órán belül meg is tudjuk kezdeni.
A szakmában eddig szerzett széles körű tapasztalataink azt mutatták, hogy van létjogosultsága egy olyan kisvállalatnak, amely a profi munkavégzés mellett különös gondot fordít a személyes kapcsolatok ápolására, az egyedi igények figyelembe vételére.


Keresőszavak: riasztórendszer, biztonságtechnika, vagyonvédelem, riasztó, kamera rendszer, beléptető rendszer, gyengeáramú rendszerek értékesítése, szerelése, tűzjelző, hangosítás, CCTV térmegfigyelő, élőerős védelem, távfelügyelet, biztonsági rendszerek telepítése, telefonrendszer, távfelügyeleti rendszer, számítógép hálózatok, telefon hálózatok, kaputelefon, vagyonvédelmi eszközök telepítése