fejlec
fooldalrolunkszolgaltatasokweblapkeszitesajanlatkereskapcsolat
Kereső
Tevékenység: gyógyszertár 8.kerület
Keresőszó:
Cégnév:
Megye:
Város:
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 

Elérhetőségek:

Cím1083 Budapest, Szigony u. 2.
GPS: 47.489018, 19.080120
Térkép (Google Map)
TelefonTelefon: 06 (1) 313-5870
Fax szám: 06 (1) 313-5870
EmailE-mail cím: szigonypatika.bt@chello.hu
WeblapHonlap: http://www.szigonygyogyszertar.hu
Facebook

Cégbemutató:

Gyógyszertárunk mintegy harminc éve segíti a betegek gyógyulását. 4 kiadóhelynél 3 gyógyszerész és 6 szakasszisztens kolléganő áll rendelkezésre a forgalmazott termékek expediálására és a tájékoztatásra.
Az országban az elsők között kezdtünk el gyógyszerészi gondozást végezni, e célból elkülönített helyiséget alakítottunk ki.
A Kulcs Patikák hálózatának tagjaként folyamatos kedvezmények, akciók várják vevőinket.

A gyógyszertár fotocellás ajtaja lépcső és rámpa nélkül járdaszinten nyílik, ezért nem csupán akadálymentes, hanem kifejezetten kényelmes betérést tesz lehetővé babakocsival, kerekesszékkel közlekedők számára.
A gyakran előforduló magisztrális készítményeket és több nagy értékű gyógyszert is készletben tartunk, nem kell visszajönni érte.
Folyamatos kedvezmények, akciók, szűrővizsgálatok, egyedi termékek, kiemelt babaápolási csomagok és gyógyszerészi gondozás várja a betérőket.


Keresőszavak: gyógyszertár, patika, gyógyszerek, patika 8. kerület, gyógyszertár 8. kerület, Kulcs patika, Egészségpénztári elfogadóhely, vérnyomásmérés, fájdalomcsillapító, vérnyomásmérő, vércukormérő, gyógyászati készítmény, babaápolási termékek, homeopátiás gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők, gyógyteák,